Gratis inschrijving

U wilt uw bedrijf bij ons registreren? Registratie is 100% gratis.

Frederic avatar
Geschreven door Frederic
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bent u een zonne-energiebedrijf of behoort u tot de fotovoltaïsche industrie? Dan kunt u zich op elk moment gratis registreren op Solartraders. Het lidmaatschap bij Solartraders is te allen tijde gratis.

Stap 1: Registreer met uw e-mailadres

Voor een eenvoudige en ongecompliceerde registratie hebben wij alleen uw geldige e-mailadres, uw bedrijfsnaam en een vrij te kiezen wachtwoord nodig. Vergeet niet verschillende speciale tekens, letters en cijfers in uw wachtwoord op te nemen om een hoge mate van veiligheid te garanderen.

U heeft geen betaalmethoden nodig voor ons registratieproces. Dit proces is volledig gratis.

U ontvangt dan een e-mail van ons met een verificatielink. In deze e-mail kunt u uw inschrijving bevestigen door op de u toegezonden link te klikken.

Na uw succesvolle registratie wordt u doorgestuurd naar onze marktplaatspagina en kunt u alle nettoprijzen bekijken.

Stap 2: Voltooi uw registratie met uw bedrijfsgegevens

Als u een product wilt kopen of zelfs verkoper wilt worden op Solartraders, moet u uw volledige bedrijfsgegevens opgeven, inclusief uw BTW-ID (BTW-identificatienummer). De BTW-ID van een bedrijf staat vaak in de opdruk van de aangeboden website. Wij zullen de door u verstrekte gegevens handmatig controleren en uw account zo spoedig mogelijk activeren. Een succesvolle activering op werkdagen duurt meestal maximaal 48 uur. Aangezien ons kantoor tijdens het weekend en op feestdagen niet bemand is, is activering alleen mogelijk op de eerstvolgende officiële werkdag.

Als u niets van ons hoort of als uw aanvraag is afgewezen, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of per telefoon op +49 69 17 53 6 99 60.