Er zijn twee soorten betalingen op Solartraders. Enerzijds vooruitbetaling en anderzijds betaling op een geblokkeerd bankrekening. 

Raadpleeg de betreffende aanbieding voor de beschikbare opties en selecteer deze bij uw aanvraag. 

  • Bij vooruitbetaling betaalt u het factuurbedrag vóór levering van de goederen.
  • Met de Escrow Service betaalt u ook het factuurbedrag vóór levering van de goederen, maar het geld wordt overgemaakt aan Solartraders. Wij zullen de leverancier dan informeren over de ontvangst van de betaling, die de goederen er bovenop zal verzenden. Als u de goederen van de levering correct hebt ontvangen, geeft u het factuurbedrag vrij voor betaling aan de leverancier en zullen wij de overdracht uitvoeren.

Klant bescherming biedt dus extra beveiliging bij nationale en internationale transacties. Deze service is gratis voor u als klant. 

Niet alle verkopers bieden de aanvullende klant bescherming "betaling door escrowservice". Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat deze leveranciers niet serieus werken. De beste manier om de geschiedenis van de verkoper te achterhalen dit is eenvoudig te doen op het platform. Op basis van de gegevens zoals het aantal succesvolle transacties en tevredenheid bij de afzonderlijke evaluaties, is het over het algemeen heel gemakkelijk om te zien of de leverancier een betrouwbare leverancier is.  Als er geen gegevens in de geschiedenis staan, neem dan gerust contact met ons op. 

Wist je dat we al meer dan 3.138 klantenbeoordelingen op SOLARTRADERS hebben ontvangen en een zeer goede gemiddelde beoordeling van 4.92 van een mogelijke 5 punten hebben (status augustus 2019). 

Dit komt mede door ons strikt intern kwaliteitsbeheer. 

Wij bieden geen betaling aan via creditcard, PayPal, Bitcoin of een levering op rekening.

Did this answer your question?