Je vraagt je misschien af waarom we geen prijzen bekendmaken voordat je je hebt geregistreerd? Solartraders.com is een marktplaats voor de zonne-industrie en is strikt B2B. Dit betekent dat als u geen zonne-energiebedrijf hebt, u geen toegang kunt krijgen tot de markt en onze aanbiedingen. 

Als u geen zonne-energiebedrijf hebt, kunt u nog steeds contact met ons opnemen. We kunnen u waarschijnlijk helpen met uw vraag, hoewel de toegang tot het platform beperkt is tot alleen zonne-energiebedrijven. 

Als u nog geen account hebt, kunt u er eenvoudig binnen een minuut een aanmaken. Het enige waar we om vragen is uw e-mail en dat u zich aan onze zakelijke voorwaarden houdt. 

Na uw registratie wordt u automatisch doorgestuurd naar de marktplaats en ziet u de nettoprijzen in de valuta die u tijdens uw registratie hebt geselecteerd. 

Om producten op Solartraders te kopen moet u uw bedrijfsgegevens opgeven. De achtergrondcontrole wordt meestal binnen 24 uur tijdens kantooruren voltooid en duurt niet lang. 

Als u niets van ons hoort, stuur ons dan een e-mail of bel ons om feedback te krijgen over de goedkeuring van uw account. 

Als u al een account hebt, logt u in en begint u. Als u uw wachtwoord bent vergeten, gebruikt u de functie voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. Zorg ervoor dat u dezelfde e-mail gebruikt als toen u zich registreerde. Als u problemen ondervindt, neem dan gerust contact met ons op.

Did this answer your question?