Geen probleem, u kunt uw wachtwoord op elk moment opnieuw instellen met uw e-mailadres en een nieuw wachtwoord toewijzen.

Ga naar de volgende pagina: https://solartraders.com/nl/marketplace/password_resets/new

Of ga naar de login pagina en klik op de link wachtwoord vergeten.

Wij sturen u een e-mail met instructies en een link. Nu kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Als dit niet werkt, kunnen er andere redenen zijn waarom u niet meer kunt inloggen, bijvoorbeeld dat u bent vergeten uw e-mailadres na registratie te bevestigen. Zoek in dit geval naar de e-mail met de link en bevestig uw e-mailadres.